Tracz2Go Personal GPS Tracking Device

Merk: Tracz
Model: 2Go
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 129,00

Excl. BTW: € 106,61
Aantal: - +
   - of toevoegen aan -   
De Tracz2Go is de meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt en kan vrijwel overal ter wereld binnen tien seconden getraceerd worden. Dankzij de instelbare bewegingsdetectie kan er – waar nodig – binnen enkele momenten gerapporteerd worden als iets of iemand die een Tracz device bij zich draagt beweegt. De Tracz2Go is voorzien van een alarmknop die, wanneer deze vijf seconden wordt ingedrukt, direct een melding zendt naar vooraf ingestelde contactpersonen. Er kan dus direct hulp geboden worden wanneer en wáár dit nodig is. 
 
Dankzij de 50-kanaals GPS ontvanger presteert de Tracz2Go aanzienlijk beter dan andere GPS trackers in een hoger prijssegment. De diverse instellingen van de Tracz2Go zijn op afstand programmeerbaar door middel van SMS berichtenverkeer.  Zo kan bijvoorbeeld de frequentie van het af te geven signaal eenvoudig naar beneden worden bijgesteld via besturingsopties in het trackingpaneel. De gebruiksduur van de batterij kan hierdoor aanzienlijk worden verlengd. 
 
Voor de Tracz2Go hoeft niet apart een telefoonabonnement te worden afgesloten of een simkaart te worden aangeschaft. Dit device is compleet en klaar voor gebruik: uitpakken, aanzetten en de Tracz2Go is direct en live te volgen via het trackingpanel en via de app.
 
GPS marktleider in prestatie en eenvoud
Bij Tracz zijn wij er trots op dat al onze GPS oplossingen direct vanuit de verpakking werken. Toen wij op zoek gingen naar GPS producten die aansluiten op de wensen van onze klanten, bleek er geen enkel bedrijf te vinden dat de eenvoud en functionaliteit kon bieden die wij voor ogen hadden. Onze ontwikkelaars zijn daarop zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat dat wij vanuit onze eigen platformen complete GPS en SMS oplossingen ontwikkelen. 
 
De bekende beperkingen waar iedereen tegen aan loopt, zoals aparte telefoonabonnementen, zelf een simkaart kopen en plaatsen of extra kosten voor gebruik in het buitenland, hebben wij alvast voor u opgelost. 
 
Bij Tracz heeft u:
Geen aparte simkaart nodig
Een micro simkaart met wereldwijde dekking (220 landen) zit in onze oplossing verwerkt.
Geen vaste maandelijkse kosten 
Bij of na de aanschaf van een Tracz GPS tracking device kan worden gekozen uit pluspakketten voor het  onbegrensd traceren voor een periode naar keuze. Een maandelijks telefoonabonnement is dus niet nodig.
Geen roaming kosten
Iedere reisbestemming is mogelijk zonder de extra roaming en andere kosten die lokale telecom providers wel berekenen.
Behalve maatwerk biedt Tracz de veeleisende gebruiker de best presterende GPS tracking devices in markt. Scherp geprijsd en met uitgedachte functionaliteit:
Geavanceerd trackingpaneel 
Live tracking en besturing met vele instelbare opties en nuttige mogelijkheden zoals: vliegmodus, geo-fencing, geschiedenis, bewegingsalarm, etc.
Gratis tracking app (Android en Apple) voor  mobiele telefoon of tablet
Tracz2Go werkt direct uit de verpakking
 
Specificaties
Algemene kenmerken
- Afmetingen: LxBxH: 6,8cm x 3,7cm x 2,0cm
- Gewicht: 60 gram
- Batterij: Lithium 1300 mAh, 3,7v
Accuraatheid
- Autonoom: < 2,5m
- Via Satelliet: 2m
 
Tracz2Go uitbreidingen en opties
Beschermhoes met klittenbandbevestiging
Beschermhoes met magneetbevestiging
Plus abonnement voor onbegrensd tracken en tracen via trackingpaneel
 

Beoordeel


Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: