NIEUW: Tracz2KGo Personal GPS Tracking Device

Merk: Tracz
Model: 2KGo
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 189,00

Excl. BTW: € 156,20
Aantal: - +
   - of toevoegen aan -   
De Tracz2KGo is een veelzijdige en krachtige GPS tracker met hogere specificaties en een aantal extra’s ten opzichte van de Tracz2Go. De Tracz2KGo is een zeer gebruiksvriendelijke GPS tracker die dank zij de 50-kanaals GPS ontvanger vrijwel overal ter wereld kan worden getraceerd binnen tien seconden. 
 
Dankzij de instelbare bewegingsdetectie wordt beweging binnen enkele seconden gerapporteerd. De Tracz2KGo is voorzien van een alarmknop die, wanneer deze 5 seconden wordt ingedrukt, direct een melding zendt naar vooraf ingestelde contactpersonen. Er kan dus direct hulp geboden worden wanneer en wáár dit nodig is. 
 
De instellingen van de Tracz2KGo zijn op afstand programmeerbaar door middel van SMS berichtenverkeer.  Zo kan bijvoorbeeld de frequentie van het af te geven signaal naar beneden worden bijgesteld via besturingsopties in het trackingpaneel. De gebruiksduur van de batterij wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. 
 
De Tracz2KGo heeft een grote batterijcapaciteit en een gevoeligere GPS antenne ten opzichte van de Tracz2Go. De Tracz2KGo kan daarnaast 10.000 posities intern opslaan als verzenden even niet mogelijk is. Als het netwerk weer beschikbaar komt wordt de informatie eenvoudig weer doorgestuurd.
 
Voor de Tracz2KGo hoeft niet apart een telefoonabonnement te worden afgesloten of een simkaart te worden aangeschaft. Dit device is compleet en klaar voor gebruik: uitpakken, aanzetten en de Tracz2KGo is direct en live te volgen via het trackingpanel en via de app.
 
GPS marktleider in prestatie en eenvoud
Bij Tracz zijn wij er trots op dat al onze GPS oplossingen direct vanuit de verpakking werken. Toen wij op zoek gingen naar GPS producten die aansluiten op de wensen van onze klanten, bleek er geen enkel bedrijf te vinden dat de eenvoud en functionaliteit kon bieden die wij voor ogen hadden. Onze ontwikkelaars zijn daarop zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat dat wij vanuit onze eigen platformen complete GPS en SMS oplossingen ontwikkelen.
 
De bekende beperkingen waar iedereen tegen aan loopt, zoals aparte telefoonabonnementen, zelf een simkaart kopen en plaatsen of extra kosten voor gebruik in het buitenland hebben wij alvast voor u opgelost.
 
Bij Tracz heeft u:
Geen aparte simkaart nodig
Een micro simkaart met wereldwijde dekking (220 landen) zit in onze oplossing verwerkt.
Geen vaste maandelijkse kosten 
Bij of na de aanschaf van een Tracz GPS tracking device kan worden gekozen uit pluspakketten voor het  onbegrensd traceren voor een periode naar keuze. Een maandelijks telefoonabonnement is dus niet nodig.
Geen roaming kosten
Iedere reisbestemming is mogelijk zonder de extra roaming en andere kosten die lokale telecom providers wel berekenen.
Behalve maatwerk biedt Tracz de veeleisende gebruiker de best presterende GPS tracking devices in markt. Scherp geprijsd en met uitgedachte functionaliteit:
Geavanceerd trackingpaneel 
Live tracking en besturing met vele instelbare opties en nuttige mogelijkheden zoals: vliegmodus, geo-fencing, geschiedenis, bewegingsalarm, etc.
Gratis tracking app (Android en Apple) voor  mobiele telefoon of tablet
Tracz2KGo werkt direct uit de verpakking
 
Specificaties
Algemene kenmerken
- Afmetingen: LxBxH: 6cm x 4cm x 2,5cm
- Gewicht: 77 gram
- Batterij: Lithium 2000 mAh
Accuraatheid
- Autonoom: < 2,5m
- Via Satelliet: 2m
 
Tracz2KGo uitbreidingen en opties
Beschermhoes met klittenbandbevestiging
Beschermhoes met magneetbevestiging
Plus abonnement voor onbegrensd tracken en tracen via trackingpaneel
 

Beoordeel


Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: