Tracz TUFF Onverwoestbaar GPS Tracking Device

Merk: Tracz
Model: TUFF
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 329,00

Excl. BTW: € 271,90
Aantal: - +
   - of toevoegen aan -   
De Tracz TUFF  is een zeer krachtige GPS tracker die samen met twee sterke magneten in een onverwoestbare en waterdichte casing is geplaatst. De tracker is zeer gebruiksvriendelijk en kan vrijwel overal ter wereld binnen 10 seconden getraceerd worden. Dankzij de instelbare bewegingsdetectie kan er – waar nodig – binnen enkele momenten gerapporteerd worden als de Tracz device beweegt. 
 
Dankzij de 50-kanaals GPS ontvanger presteert de Tracz TUFF aanzienlijk beter dan andere GPS trackers in een hoger prijssegment. De diverse instellingen van de Tracz TUFF zijn op afstand programmeerbaar door middel van SMS berichtenverkeer. 
 
Zo kan bijvoorbeeld de frequentie van het af te geven signaal eenvoudig naar benenden worden bijgesteld via de besturingsopties in het trackingpaneel. De gebruiksduur van de batterij kan hierdoor aanzienlijk worden verlengd. Bij normaal gebruik gaat de batterij 4 tot 6 weken mee. Als de frequentie van het signaal afgesteld worden op 1 per dag, kan de batterij ruim een jaar meegaan zonder tussendoor op te laden.
 
Voor de Tracz TUFF hoeft niet apart een telefoonabonnement te worden afgesloten of een simkaart te worden aangeschaft. Dit device is compleet en klaar voor gebruik: uitpakken, aanzetten en de Tracz TUFF  is direct en live te volgen via het trackingpaneel en via de app.
 
GPS marktleider in prestatie en eenvoud
Bij Tracz zijn we er trots op dat al onze oplossingen direct vanuit de verpakking werken. Toen wij op zoek gingen naar GPS producten die aansluiten op wensen van onze klanten, bleek er geen enkel bedrijf te vinden dat de eenvoud en functionaliteit kon bieden die wij voor ogen hadden. Onze ontwikkelaars zijn daarop zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat dat wij vanuit onze eigen platformen complete GPS en SMS oplossingen ontwikkelen. 
 
De bekende beperkingen waar iedereen tegen aan loopt, zoals aparte telefoonabonnementen, zelf een simkaart kopen en plaatsen of extra kosten voor gebruik in het buitenland, hebben wij alvast voor u opgelost.
 
Bij Tracz heeft u:
Geen aparte simkaart nodig
Een micro simkaart met wereldwijde dekking (220 landen) zit in onze oplossing verwerkt.
Geen vaste maandelijkse kosten 
Bij of na de aanschaf van een Tracz GPS tracking device kan worden gekozen uit pluspakketten voor het  onbegrensd traceren voor een periode naar keuze. Een maandelijks telefoonabonnement is dus niet nodig.
Geen roaming kosten
Iedere reisbestemming is mogelijk zonder de extra roaming en andere kosten die lokale telecom providers wel berekenen.
 
Behalve maatwerk biedt Tracz de veeleisende gebruiker de best presterende GPS tracking devices in de markt. Scherp geprijsd en met uitgedachte functionaliteit:
Geavanceerd trackingpaneel
Live tracking en besturing met vele instelbare opties en nuttige mogelijkheden zoals: vliegmodus, geo-fencing, geschiedenis, bewegingsalarm, etc.
Gratis tracking app (Android en Apple) voor mobiele telefoon of tablet.
Tracz MAG werkt direct uit de verpakking
 
Specificaties
 
50 kanaals GPS ontvanger
Afmetingen: LxBxH: 9,1cm x 6cm x 5cm 
Gewicht: 373 gram
Batterij: High Grade Samsung Cells 6000 mAh
Batterijduur bij normaal gebruik: 4 tot 6 weken
 

Beoordeel


Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: