Tracz MAG 40 Krachtig GPS Tracking Device

Merk: Tracz
Model: MAG 40
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 319,00

Excl. BTW: € 263,64
Aantal: - +
   - of toevoegen aan -   
 
Tracz MAG 20, 40 en 60 GPS tracking devices, onopvallend doeltreffend
 
De Tracz MAG is een serie waterdichte en robuuste GPS-trackers die met sterke magneten zeer krachtig en toch onopvallend geplaatst kan worden. Het is  de meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt en kan vrijwel overal ter wereld binnen 10 seconden getraceerd worden. Dankzij een op afstand instelbare bewegingsdetectie kan er – waar nodig – binnen enkele momenten gerapporteerd worden als de Tracz MAG beweegt.
 
Dankzij de 50-kanaals GPS ontvanger  en de relatief grote antenne presteert de Tracz MAG aanzienlijk beter dan andere GPS trackers in een hoger prijssegment. Ook in extreme situaties zal de Tracz MAG een accurate positiebepaling door kunnen geven. 
 
De diverse instellingen van de Tracz MAG  zijn op afstand programmeerbaar door middel van SMS berichtenverkeer. Zo kan bijvoorbeeld de frequentie van het af te geven signaal eenvoudig naar beneden worden bijgesteld via besturingsopties in het trackingpaneel. De gebruiksduur van de batterij kan hierdoor aanzienlijk worden verlengd. De Tracz MAG is waterproof en onopvallend en hierdoor voor veel toepassingen geschikt.
 
Voor de Tracz MAG hoeft u niet apart een telefoonabonnement af te sluiten of een simkaart aan te schaffen. Dit device is compleet en klaar voor gebruik: uitpakken, aanzetten, en de Tracz MAG is direct en live te volgen via het trackingpaneel of de app.
 
De Tracz MAG serie bestaat uit drie Tracz devices, elk herkenbaar aan het aantal magneten waarmee ze uitgevoerd zijn en verder alleen verschillend in de grootte – en daarmee levensduur – van de batterij. 
Tracz MAG 20 aantal magneten: 1, batterijduur: 10 tot 20 dagen*
Tracz MAG 40 aantal magneten: 2, batterijduur: 20 tot 40 dagen*
Tracz MAG 60 aantal magneten: 2, batterijduur: 40 tot 60 dagen*
*Dit betreft de batterijduur in normale gebruiksmodus, met een frequentie van 1 bericht per 5 à 10 minuten. Door de frequentie van de berichtgeving te verlagen kunt u de batterijduur aanzienlijk verlengen. In batterij-bespaar-modus (1 positie per dag) gaat de Tracz MAG 20 14 maanden mee zonder tussendoor opladen en de Tracz MAG 60 maar liefst 1,5 jaar!
 
GPS marktleider in prestatie en eenvoud
Bij Tracz zijn wij er trots op dat al onze GPS oplossingen direct vanuit de verpakking werken. Toen wij op zoek gingen naar GPS producten die aansluiten op de wensen van onze klanten, bleek er geen enkel bedrijf te vinden dat de eenvoud en functionaliteit kon bieden die wij voor ogen hadden. Onze ontwikkelaars zijn daarop zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat dat wij vanuit onze eigen platformen complete GPS en SMS oplossingen ontwikkelen.
 
De bekende beperkingen waar iedereen tegen aan loopt, zoals aparte telefoonabonnementen, zelf een simkaart kopen en plaatsen of extra kosten voor gebruik in het buitenland hebben wij alvast voor u opgelost.
 
Bij Tracz heeft u:
Geen aparte simkaart nodig
Een micro simkaart met wereldwijde dekking (220 landen) zit al in onze oplossing verwerkt.
Geen vaste maandelijkse kosten
Bij of na de aanschaf van een Tracz GPS tracking device kan worden gekozen uit pluspakketten voor het onbegrensd traceren voor een periode naar keuze. Een maandelijks telefoonabonnement is dus niet nodig.
Geen roaming kosten
Iedere reisbestemming is mogelijk zonder de extra roamingkosten en andere kosten die lokale telecom providers wel berekenen.
Behalve maatwerk biedt Tracz de veeleisende gebruiker de best presterende GPS tracking devices in de markt. Scherp geprijsd en met uitgedachte functionaliteit:
Geavanceerd trackingpaneel
Live tracking en besturing met vele instelbare opties en nuttige mogelijkheden zoals: vliegmodus, geo-fencing, geschiedenis, bewegingsalarm, etc.
Gratis tracking app (Android en Apple) voor mobiele telefoon of tablet.
Tracz MAG werkt direct uit de verpakking
 
Specificaties
 
Tracz MAG 20
50 kanaals GPS ontvanger
Afmetingen: LxBxH: 6,3cm x 3,7cm x 3cm 
Gewicht: 113 gram
Batterij: Lithium 2000 mAh
Batterijduur bij normaal gebruik: 10 tot 20 dagen
 
Tracz MAG 40
50 kanaals GPS ontvanger
Afmetingen: LxBxH: 7,3cm x 4cm x 4,3cm
Gewicht: 223 gram
Batterij: Lithium 5800 mAh
Batterijduur bij normaal gebruik: 20 tot 40 dagen
 
Tracz MAG 60 
50 kanaals GPS ontvanger
Afmetingen: LxBxH: 14cm x 4cm x 4cm 
Gewicht: 329 gram
Batterij: Lithium 11600 mAh
Batterijduur bij normaal gebruik: 40 tot 60 dagen
 

 

Beoordeel


Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: